Agendas

There is a weekly General Assembly for Occupy Berkshires, Sundays at the Friends Meeting House in Great Barrington, MA. There we discuss the issues of the day, and organize actions for the group to work on.

Friends Meeting House
Rt 23
Great Barrington, MA
Each Sunday, 3-5:00pm

GA Agenda, 9.23.12

Posted to website : September 21, 2012 2:58 am : General Assembly Agenda

Occupy Berkshires General Assembly Meeting, 9.23.2012           

Friends Meetinghouse Great Barrington, 3:00 pm           

3:00 – Opening Thought

3:00 – Announcements (5 min)

3:05 – Welcome (5 min) – Introduction to GA process

-Facilitators are introduced, and consensus is asked for on facilitators; Principles of Process; Review of Hand Signals, Consensus Decision-Making Process, and Agenda

3:10- Introductions (5 min)

3:15 – Working Group Reports (20 min)

-One representative from each working group gives brief (3 min) update on recent activities, asks other members to raise hands

3:35- Agenda (1 hr and 10 min)

-Proposals are presented and adopted/modified/rejected

1. People’s Library Time (10 minutes) – look at books, trade, discuss, bring things in to recommend!

2. Distribute Grievances Document – hand out (10 minutes) – This is a living document. How would we like to use it?  Take it home and read it. Does anyone want to form a group to work on solutions or other follow up? What would you like to see happen with this document?

3. Future of OB – discussion (50 minutes) – What do we want to do with our time together? What kinds of meetings or events do we want to have in the future? What function do we want it to serve? What is your vision for Occupy?

4:50 – Reflection on Meeting Process (10 min)

-Feedback on agenda, process, vibes; suggestions for revision for facilitation WG.

5:00 – Meeting Adjourned (with consensus)

5:00 – 6:00 – Open Discussion (1 hr)

-Time to meet, talk, network, share, hug, laugh, soapbox, etc.

-working group time

GA Agenda, 4.22.12

Posted to website : April 21, 2012 3:30 pm : General Assembly Agenda

Occupy Berkshires General Assembly Meeting, 4.22.2012           

Quaker Meeting House, 3:00 pm           

3:00 – Opening Thought

3:00 – Announcements (5 min)

3:05 – Welcome (5 min) – Introduction to GA process

-Facilitators are introduced, and consensus is asked for on facilitators; Principles of Process; Review of Hand Signals, Consensus Decision-Making Process, and Agenda

3:10- Introductions (5 min)

3:15 – Working Group Reports (20 min)

-One representative from each working group gives brief (3 min) update on recent activities, asks other members to raise hands

3:35 – Agenda (1 hr and 10 min)

-Proposals are presented and adopted/modified/rejected

1. Statement of Principles (1 hour 10 minutes)

Reserve item

1. Electoral Issues Roundtable – beginning the conversation (20 mins)

4:50 – Reflection on Meeting Process (10 min)

-Feedback on agenda, process, vibes; suggestions for revision for facilitation WG.

5:00 – Meeting Adjourned (with consensus)

5:00 – 6:00 – Open Discussion (1 hr)

-Time to meet, talk, network, share, hug, laugh, soapbox, etc.

-working group time}